09.06.2024 | 10:47
Путин се готви за смъртта си?
Руският президент готвел дъщерите си за наследници

Бившият агент на ЦРУ Роналд Маркс разкри, че руският президент се готви за смъртта си.

Дъщерите на Владимир Путин изненадващо се появиха на публично място след години живот обвит в мистерия. Катерина Тихонова и Мария Воронцова взеха дейно участие в Международния икономически форум в Санкт Петербург, пише БЛИЦ.

Това е доста значимо събитие, тъй като наследниците на руския президент не появява на публични събития в него и водя живот далеч от светлините на прожекторите.

Събитието предизвика много теории защо внезапно Тихонова и Воронцова са решили да участват в политическия живот на Русия.

Роналд Маркс пък каза пред Daily Beast, че Путин е пословично потаен относно децата си – рядко обръщайки внимание на дейността им или дори признавайки съществуването им – до последните две години, когато слуховете за влошаващото му се здраве започнаха да набират сила.

„Той обмисля смъртта си. В момента той е на тази възраст, когато сега търси воя наследник. И двете дъщери, доколкото разбирам, са доста проницателни. Ако тези дъщери могат да излязат отпред и да го представляват, мисля, че той ще се възползва от това.“, добави Маркс.

Путин официално има две дъщери, но слухове твърдят, че той има поне още две деца, като за тяхна майка се спряга олимпийската шампионка Алина Кабаева.

1 коментар

  1. Слушайте и вЕрвайте каза:

    Абе той досега Путин вече няколко пъти умира , ама след това ВИНАГИ възкръсва , мискинина му с мискинин ! И сложи в джоба си не кой да е , ама дори самият Исус Христос ! За последния е известно , че е възкръснал само един път !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране