08.07.2024 | 11:11
Рая Назарян откраднала мъжа на Мира Добрева
Милионерът и моден бос Емил Арабаджиев зарязал тв водещата заради засуканата юристка с арменска фамилия

Рая Назарян – новата шефка на парламента, има голям грях към Мира Добрева. В бурната си младост хубавицата на ГЕРБ оплела в любовните си мрежи тогавашния мъж на водещата – мастития за времето си моден бос и собственик на „Денил” Емил Арабаджиев. Омаян от 20-годишната студентка по право, милионерът загубил интерес към тв звездата и я зарязал, разкриват източници на „Уикенд”.

„Мира и Емо имаха голяма любов през 2004-2005 г. Ходеха заедно по светски мероприятия и дори бяха обявили, че възнамеряват да сключат брак. Но уви, връзката им не продължи дълго – изкараха много кратко, едва 7-8 месеца. Натирена от богаташа, златоградчанката потърси утеха в обятията на режисьора Жоро Торнев”, връща лентата на спомените си един от паркетните лъвове на България. И допълва, че по времето, когато откраднала Емил Арабаджиев от Добрева, председателката на 50-ото НС била брюнетка. Варненската красавица останала с модния бос повече от петилетка – била му гадже и след като получила дипломата си за юрист.

Назарян, която понастоящем е блондинка, е родена в морската ни столица на 16 септември 1985 г. Средното си образование получава във варненската хуманитарна гимназия „Константин Преславски“, а впоследствие следва специалност „Право“ в Университета за национално и световно стопанство. Приз 2013-та хубавицата е приета за член на Софийската адвокатска колегия. Интересите й са в облигационното, вещното, застрахователното, семейното и наследственото право, а силата й е в извънсъдебното уреждане на спорове.

Като адвокат Назарян е водила делото на ГЕРБ срещу Бойко Рашков от ПП. Била е и процесуален представител на Делян Добрев по иска на Илиян Василев срещу хасковлията от 27 януари 2023 г. Тогава ищецът – бивш посланик в Москва, претендираше за компенсация, задето над година и половина не е разполагал с парите си заради наложен му запор по заведено от Добрев дело за клевета.

Рая влезе за пръв път в парламента в злощастното 48-о НС, което имаше кратък живот и дори не сформира кабинет. При втория си мандат като депутат – в 49-ото НС напористата варненка стана зам.-председател на ПГ на ГЕРБ и мнозина започнаха да я сочат като новата фаворитка на Бойко Борисов. Говори се също така, че юристката с арменско име е муза и на Томислав Дончев и именно той я е въвел в партийните структури. Доказателства за последното обаче липсват. Дори да е имало нещо, то вече е в миналото.

Откакто е в политиката, Назарян пази в пълна тайна личния си живот. В сайта на Народното събрание пише лаконично, че е неомъжена, но има едно дете.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране