16.04.2016 | 21:17
Секси Деси назначена за парламентарен секретар на Кунева
Десислава била на около 24 години и е завършила право

Новият парламентарен секретар на МОН (на снимката вляво) разбуни духовете и коментарите в социалната мрежа. От седмица красива, млада и образована дама представлява министерството на родното образование в парламента. Младата държавна служителка се казва Десислава, потвърдиха от МОН.

Снимката й светкавично бе разпространена във фейсбук заради предизвикателното й облекло. Едни я оприличават на адреналинка, а други отдават визията й на младежката възраст. Очевидно е, че и тя като всички млади хора си е качила снимка от нощно заведение. Фигуралните й чорапогащи, колкото и да е демоде все пак на нея и отива, защото е млада. Момичето не е направило нищо нередно, коментират колегите й в образователното министерство. Първите им отзиви за новото попълнение в екипа на Меглена Кунева са положителни. „Новият парламентарен секретар е много фино и възпитано момиче. Дори е доста скромна“, казват в министерството.

Десислава била на около 24 години и е завършила право. Само за седмица вече е показала, че е компетентна и не е въздухарка. Повечето служители в МОН са положително настроени към нея, вероятно заради предшественичката й. Доскоро парламентарен секретер била Христина Богова, съпруга на известен лекар. Тя обаче го раздавала доста надменно и била недолюбвана.

Засега обаче остават съмнения по отношение на младото назначение Десислава, как бързо, бързо се е сдобила с благодатната служба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране