14.09.2015 | 0:03
Шофьор млати охранител в синя зона
Нахвърлил му се с юмруци заради поставена скоба
Зрелищен екшън се разиграл посред бял ден в събота на пъпа на Пловдив, заради поставена скоба на автомобил в синя зона. Служител на ОП „Общинска охрана” е бил пребит жестоко преди обед на улица „Цоко Каблешков”, съобщи trafficnews.bg.
Местен жител спрял колата си в района, в който паркирането се таксува от ОП „Паркиране и репатриране”, и когато се върнал, видял, че едното й колело е закопчано. Шофьорът побеснял и се разкрещял, поставяйки въпроса откъде на къде в събота колата му е закопчанаТогава в отговор охранителят Огнян Димитров му казал, че синята зона функционира, тъй като въпросният ден е обявен официално за работен заради почивката около предстоящото отбелязване на Независимостта на България.
Ядосаният мъж обаче не приел това обяснение продължил да крещи, а всеки отговор го вбесявал още повече. Накрая бабаитът се нахвърлил с юмруци върху общинският служител и започнал да го удря. Това обаче не му било достатъчно, за да излее гнева си и извадил сълзотворен спрей, с който напръскал Димитров. За щастие случайни минувачи се намесили в спора и успели да повикат полиция, която да прекрати разправата. Охра-нителят пъкбил откаран в болницазаради нанесените му травми.Свидетели на екшъна разказаха, че това не е първият сблъсък между шофьора и охранителя, а двамата си имали зъб от преди.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране