05.04.2015 | 17:58
Шок! Първа гей двойка в Дупница?
Иво Гюргин разцелува страстно в устата дупничанин в хитов бар в центъра на града
Снимка: В. Вяра

Стотици дупничани станаха свидетели на споделена мъжка любов от пръв поглед. Един от най-големите симпатяги на дупнишкото село Червен бряг Иво Гюргин и неизвестен дупничанин се разцелуваха страстно уста в уста в хитова дискотека в центъра на Дупница.

Някои от присъстващите вече са убедени, че това е първата гей двойка в Дупница, която открито показва любовта си.Папараци на в.„Вяра” заснеха горещия момент, в който двамата влюбени изразяват радостта от срещата си. Свидетели на случилото се твърдят, че Иво влязъл в дискотеката около полунощ и с типични гей маниери започнал да търси подходящ обект. Твърдо бил решел да си намери половинка.

„Гледката беше нетрадиционна. Иво се държеше предизвикателно, някои започнаха да странят от него и той беше оклюмал, но решен да афишира своите наклонности. Дали не се правеше на артист и си правеше шоу в духа на времето, не стана ясно. Той е голям пич, обаче така добре се беше превъплътил в ролята на мека китка, че на някои от околните им паднаха ченетата. Искаше някой да го забележи и успя. Много момичета и момчета го гледаха изпод вежди, но изведнъж до него се приближи млад дупничанин и двамата започнаха да се целуват страстно и да си разменят ласки на пъпа на Дупница. Хващаха се за ръце, интимничеха, пипаха се”, разказаха присъстващите.

По-скептичните обаче твърдят, че целувката е станала случайно и даже на майтап, докато двамата все още са по емоцията на музиката и забавата. Твърде е възможно обаче Иво да се е хванал на бас да е спечелил тлъста сума за смелостта си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране