22.04.2016 | 16:13
Шокиращи подробности за смъртта на Принс
За последно видели звездата да си купува лекарства, бил на лекар и в деня преди да умре

Шокиращи подробности за състоянието на поп легендата Принс малко преди да почине разкрива сайтът tmz.com, цитиран от Блиц. Той твърди, че получил информацията си от няколко източника.

Певецът беше открит мъртъв вчера в дома си в Минеаполис. Официалната версия за смъртта му е усложнения след грип. Онлайн таблоидът, обаче, твърди, че преди седмица Принс е влязъл в болница, където получил лечение след употреба на наркотици.

Частният самолет на Принс кацнал аварийно в Молин, щата Илинойс, миналия петък, часове след концерт в Атланта. Неговите агенти твърдят, че това се е наложило, защото той се борил с коварен грип, но това изглеждало съмнително, тъй като за да се прибере вкъщи трябвало да пътува още само 48 минути и съвсем спокойно можел да мине без кацане по спешност.

Няколко източника твърдят, че Принс постъпил в болница и лекарите му дали „спасителна доза” – медикамент, който обикновено се използва за противодействие на ефектите на опиати. Става дума за лекарството Налоксон, продавнао под името „Наркан”, прилаган при случаи на свръхдоза. Според специализирани сайтове, веществото се използва при спешни случай. Не е типично, обаче, да се използва в лечебни заведения.

Според запознати, лекарите посъветвали Принс да остане в болницата за 24 часа. От антуража му поискали частна стая, а когато им казали, че това е невъзможно, те решили да си тръгнат на тяхна отговорност. Певецът си е тръгнал 3 часа след като пристигнал и заминал за дома си. Източниците твърдят, че „не бил добре”.

KSTP-TV твърди, че изпълнителят на „Пурпурен дъжд” е приет в болница в Минеаполис-Сейнт Пол на 20 април и е прегледан от лекар. По-късно вечерта е забелязан в магазин „Уолгрийн”. Смята се, че е носил рецепта и си купувал лекарства. Той е заснет на излизане от магазина, снимката е публикувана в tmz.com.

На 21 април сутринта полиция и линейка са пристигнали по сигнал в дома на певеца в Минесота, след като той е намерен припаднал в асансьора. Публикуван е и записът, на който се чува гласа на подаващия сигнал и на приемащия го служител от телефон 911. Човекът на телефона казва, че се намира в дома на Принс и „мъртвият човек е тук”. Той добавя, че хората в къщата са „объркани”. На въпрос как е починал човекът, подателят на сигнала отговаря „Не знам, не знам”.

Представителите на Принс досега отказват да коментират новите разкрития за смъртта му. Предстои аутопсия на тялото на певеца, която ще разкрие истината за случилото се.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране