14.06.2020 | 14:51
Ще подаде ли оставка Караянчева?
Циничното отношение на Бойко Борисов към председателката на парламента минава всякакви граници

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе обект на вулгарни коментари в скандален запис с гласа на премиера.

Цинизмът на Бойко Борисов обаче няма граници и реакцията му на изнесения запис бе показателна за това. “Забавляваме се” написа премиера в профила си в социалните мрежи, пускайки клип с колаж от негови изказвания…

Явно е, че представата на министър-председателя за забавление драстично се различават от представите на нормалните хора. По-страшното е реакцията под поста  му, че се забавлява. Освен стотиците възмутителни коментари има много сърчица изпращани от … жени!?! Явно думите на един депутат, че 80% от хората са дебили са верни. Що за жена трябва да си да харесваш някой, който се забавлява като те нарича проста п@тка?

Поведението на Борисов вече не учудва никого и държавните служители, медиите и дори обикновените хора преглътнаха той да ги нарича тулупи, келеши и мисирки. Циничното отношение обаче към председателката на парламента Цвета Караянчева минава всякакви граници. Първо обидите са към третия по власт човек в държавата и второ към жена, която има семейство, деца и дори внуци.

Ще подаде ли оставка Цвета Караянчева или в името на властта ще продължи да се самоунижава? Дали докато Борисов се забавлява на нея също и е забавно? Как тя гледа семейството и децата си и как ще продължи да изпълнява задълженията си в Народното събрание? Ако има поне малко достойнство Караянчева трябва на момента да подаде оставка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране