17.10.2019 | 18:04
Скандал разтърси школата на Левски
Драма на "Герена"

Сериозна драма се е разразила в школата на Левски, съобщава “Меридиан мач”. Двама от най-добрите треньори на подрастващите – Красимир Петров и Йордан Петков, искат да напуснат своите постове. Причината е шокираща – отношението към тях на новия шеф на ДЮШ Йончо Арсов.

Двамата млади специалисти били недоволни от прекомерно високомерното държание, с което синът на Венци Арсов и внук на легендата на “сините” Йончо Арсов, се отнася с тях.

Заедно с Петров и Петков школата на Левски може да напуснат и много от децата, които са съпричастни към своите наставници. Йордан Петков, който е бивш защитник на Славия, водеше тима до 19 години, а Петров работеше с родените през 2006 г.

Недоволни родители са поискали разговор с изпълнителния директор на Левски Павел Колев, за да се обсъди деликатната ситуация, защото не искат двамата специалисти да напускат.

Арсов се появи на “Герена” в края на юни. Той бе избран от Павел Колев като човек, който може да реорганизира и развие академията на клуба. Бившият помощник на Красимир Балъков в Черноморец е живял и работил в Германия, но очевидно не може да намери общ език с екипа, който управлява.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране