26.04.2016 | 0:01
Скандал! Стюардеса и актриса са изпратени да я представляват в Брюксел
Такъв сигнал е подал преди две години разследващият журналист Ганчо Каменарски

Още преди две години в електронни издания разследващият журналист Ганчо Каменарски публикува информация за страни назначения в Гражданска въздухоплавателна администрация (ГВА), чийто директор Минчо Цветков беше освободен от поста в края на миналата седмица.

Каменарски е сигнализирал, че актриса и стюардеса са изпратени да представляват гражданската авиация в комитети в Брюксел, без да е ясен принципът на подбор. Стюардесата била натоварена да отговаря и за авиационната безопасност. Журналистът е изпратил сигнала на трима транспортни министри.

Транспортният министър Ивайло Московски, който освободи Цветков, обяви днес, че единствената причина е слабост в административните функции и недобра финансова дисциплина.

Инспекторатът на транспортното министерство е изпратил преди месец комплексен доклад по проверки за административните практики в дирекцията за контрол на въздухоплаването. Не са установени корупционни практики.

1 коментар

  1. ЕЛЕНА ЦВЕТКОВ каза:

    ГАНЧО КМЕНАРСКИ, ДАНО СТЕ ДОВОЛЕН ОТ ЛЪЖИТЕ ПО АДРЕС НА СЪПРУГА МИ И ОТ СМЪРТТА МУ. ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗАМОМЕНТНОТО СЪСТОЯНИЕТО НА ГВА И КАК 4 ГОДИНИ СЛЕД ОТСТРАНЯВАНЕТО НА СЪПРУГА МИ И СЛЕД “БРИЛЯТНОТО УПРАВЛЕНИЕ ” НА РАЗНИ НЕКОМПЕТЕНТНИ ПАРАШУТИСТИ, ВЪПРОСНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ СТИГНА ДЪНОТО, ЧЕ И ПОД НЕГО.
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ, Г-Н КАМЕНАРСКИ!
    НА ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ И ТРЯБВАТ ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ И МИСЛЕЩИ ХОРА! ДАНО СТЕ ЩАСТЛИВ И ДОВОЛЕН ОТ ПОСТЪПКАТА СИ!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране