25.02.2016 | 0:01
Слави Трифонов: Гледаме евтин водевил с Борисов и Пеевски
„Борисов да не е император, че ще спира поръчки?!“, възмущава се водещият

“Спирането на поръчки за фирми, свързани с депутата от ДПС Делян Пеевски, е цирк, евтин водевил. Бойко Борисов да не е император?!” Това заявява телевизионният водещ Слави Трифонов в интервю за Ясен Дараков пред новинарския сайт за българите в САЩ и Канада BG VOICE. Той коментира спрените еднолично от премиера големи обществени поръчки и официално разгласените в понеделник смъртни заплахи срещу живота на бизнесмена-депутат Делян Пеевски и срещу премиера Борисов.

“Този водевил показва до каква степен избирателят е подценен от политиците. Те явно смятат, че моите съграждани са малоумни”, коментира Трифонов.

Слави пита: “Как е възможно премиерът еднолично да спира поръчки, спечелени на търг? Чак сега ли ги видяха тези сделки? Ти да не си император, който спира, когато на него му се иска?! Събудил се Бойко Борисов, решил, че му нанасят вреда на имиджа и я дай да ги спра!”, възмущава се водещият на “Шоуто на Слави”.

Според него няма ясни правила за такива важни сделки, а всичко се решава от един човек. “Това е повече от жалко за нас!”, констатира шоуменът. “И аз съм получавал писма със заплахи, с куршуми вътре и какво ли не. На всяка популярна личност всеки четвъртокласник може да седне да напише и да изпрати каквото си иска!”, продължава разпалено Слави.

Той припомни как преди време Борисов е казал в парламента, че “Ахмед Доган го е поръчал”, а после е обявил Доган за “най-великия политик”. “Всичко това е водевил!”, убеден е Трифонов.

На въпрос ще влиза ли в политиката, водещият отговори: “Влизането ми в политиката е разговор, който аз не съм провел със себе си”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране