09.02.2015 | 22:28
Слави Трифонов става селянин!
Дългия се превръща в най-известния перничани

Слави Трифонов отива да живее на село!

И то не къде да е, а в тузарското селище „Делта хил“, което се намира между пернишките села Кладница и Рударци. Така Дългия се превръща в най-известния перничанин. Вече вицовете, които осмиват перничани, могат да бъдат перифразирани и името на Слави да присъства като главен „герой“.

Само за огромния парцел от 4 декара Слави е цакал повече от половин милион лева. Практиката е в „Делта хил“ да се купуват вече построени къщи със западна архитектура. Вечно взискателният шоумен не успял да си хареса нито една от вече вдигнатите къщи. Затова решил сам да строи, за да може да му е удобно.

От време на време старата му травма се обажда и той куца (преди няколко години Слави се подхлъзна в банята, докато бе на турне, и се потроши сериозно, наложи се да отсъства от сцената и малкия екран). Наложително е в къщата да няма стръмни стълби и хлъзгави повърхности, за да няма втори инцидент. Даже може да си монтира асансьор, който ще му излезе супермного пари, но поне ще е удобно. А когато строиш палат за милиони, както ще направи Слави, можеш да си позволиш глезотии.

Местните много се радват, че съсед ще им е изпълнителят на „Едно ферари с цвят червен“. Ето какво пише Васил Мирчев, кметът на село Кладница, във Фейсбук (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Добре дошъл на най новият жител на с. Кладница г-н Слави Трифонов. Снимката е в Рестурант градина „Витоша“ с.Кладница“.

Освен че кметът е силно развълнуван от новия си съселянин, прави впечатление, че не признава правописа. За „рестУрант“ пък няма нужда от коментар. Кметът позира на снимка с Дългия и е доволен.

Влечението на шоумена към Перник датира отдавна. Той редовно е засичан в миньорския град да си пие кафето. Приятел е със Станислав Добрев, пернишкия милионер, който навремето бе гадже на Емануела, но я заряза заради друга жена. Добрев е един от жителите в „Делта хил“, където има огромен палат.
Дългия няколко пъти е водил мацки на вечеря в „рестУрант“ в Перник, също е изнасял концерти там, а сред жителите на „Делта хил“ са Иво Сиромахов и Яна Маринова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране