03.10.2019 | 17:02
Снахата на Ахмед Доган с бляскаво парти за РД, той не я уважи
Поводът тя реши да отбележи не в скъп ресторант, а в семейна обстановка

Снахата на Ахмед Доган – Памела, отпразнува 24-я си рожден ден с бляскаво парти. За събитието половинката на сина на Сокола бе ангажирала специална агенция за украса, която й спретна декор като за холивудска премиера.

Арки с балони, вази с цветя, торти и кексчета с корони бяха само част от украшенията, които Памела вкара в дома на родителите си за личния си празник. Поводът тя реши да отбележи не в скъп ресторант, а в семейна обстановка. Но не и в жилището, където живеят с Демир и 10-месечния им син Адмир.

Вместо това тя избра дома на майка си и баща си. Гостите, за сметка на украсата, бяха оскъдно количество. покани за рождения ден на хубавицата получиха само роднините и най-близките й приятели. Свекърът й обаче не я удостои лично с присъствието си. Въпреки това редица жестове от страна на Ахмед Доган показаха, че той е доволен от избора на сина си за снаха.

Памела бе сред отбраните гости по случай скорошната 65-та годишнина на почетния председател на ДПС, която се проведе в Боянските сараи. Освен това за посрещането на първородния си внук, Доган организира грандиозно тържество с 15-минутна заря в чест на бебето и майка му.

Макар да е тунингована красавица с хиалурон в устните, Памела има висше образование, а с дипломата от НСА се сдоби по време на бременността си. Тя произлиза от семейство с големи финансови възможности, но амбициите й за кариера в бизнеса определено не са на преден план.

Наскоро половинката на Демир Доган обяви, че няма намерения да започва работа и се е посветила изцяло на наследника им. Тя хвърли и бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ бебе, защото тя и Демир имат планове за още деца, предават от Ретро.

„За мен, от женска гледна точка, семейството е на първо място. Искам да съм пълноценна за тях“, обяви Памела и разсея слуховете, че с Демир са пред раздяла.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране