29.10.2020 | 1:16
Снахата на Доган в рокля за 460 лева на сватбата си
Памела и Демир се взеха на скромна церемония

Скромна, без излишна помпозност, но стилна сватба вдигна през октомври Ахмед Доган. В началото на месеца той ожени единствения си син Демир за приятелката му Памела. Тържеството се състоя в София и се пазеше в пълна тайна до последния момент. Младоженците са си казали „Да“ в ритуалната зала в „Красно село“, разположена сред голям парк. След подписа в гражданското, Памела и Демир си направили красива фотосесия сред алеите като на някои от снимките дори са седнали на тревата.

Купонът се е състоял в луксозен хотел в баровския квартал Бояна. На сватбата са били поканени само най-близките хора от обкръжението на Демир и Памела, като всички са били изрично помолени да не издават предварително никакви подробности за събитието. За празничния ден Памела избрала две рокли. За подписа в гражданското заложила на красив тоалет, прилепнал по тялото, с малък шлейф. Горната му част е от нежен тюл, красива дантела и е обсипан с дискретни камъчета.

Роклята е купена от известен булчински салон, където се предлагат модели на световноизвестния американски дизайнер Деметриос Джеймс Елиас. За партито в хотела булката се спряла на сексапилна рокля, дело на известен роден бранд. Тоалетът струва 460 лева и е изработен от еластичен креп и фин прозрачен тюл в телесен цвят, апликиран с миникристали. Маншетите на ръкавите са направени от щраусови пера и кристали. Моделът е с дълбока цепка по дължината на бедрото и щедро деколте. Синът на Доган пък заложил на стилен сватбен костюм с папийонка, пише Галерия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране