20.03.2019 | 11:44
Социалисти нарушиха бойкота на Нинова в НС
Драгомир Стойнев представи кандидата на БСП за ЦИК, Георги Вергиев се закле като депутат на мястото на Славчо Велков

Двама социалисти нарушиха бойкота и се появиха в пленарната зала. С аплаузи беше посрещнат от останалите депутати Драгомир Стойнев, който, в качеството си на заместник-председател на ПГ на левицата дойде, за да представи кандидатурата на БСП за ръководството на ЦИК. Силвия Дюкенджиева е номинацията на червените за зам.-председател. Успоредно с това на трибуната се закле нов депутат от „БСП за България“ – Георги Вергиев от Пазарджик, на мястото на Славчо Велков, който напусна по здравословни причини, но остана съветник на Корнелия Нинова.

Проблем с кворума нямаше, а депутатите започнаха работния ден с декларации по повод членството на България в НАТО. 10 години България няма посока, установи Йордан Цонев от ДПС. Цонев посочи, че времето е потвърдило прогнозата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че пътят на България към Европа минава през Босфора. Лидерът на ВОЛЯ пък веднага скочи на импровизация и без изненади разсмя залата.

Нашият почетен и реален председател Веселин Марешки отдавна ви говори, че родолюбието е това, което ще спаси България, заговори за себе си в трето лице аптекарският бос, а залата много не разбра това реплика към ДПС ли беше.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране