28.01.2019 | 15:02
Стайко Стайков сам отишъл в „Пирогов“ и казал, че бил отвлечен
Полицията ще проверява версията на обявения за издирване от Интерпол

Синът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко сам е потърсил помощ в „Пирогов“. При постъпването си в болницата е обявил, че преди това е бил отвлечен, пребит и изхвърлен край София. Няма официално информация какво е здравословното му състояние. МВР ще проверява версията Стайко Стайков, който изчезна още септември месец миналата година, когато беше проведена акция на антимафиотите и беше арестуван баща му.

Мъжът се издирва от Интерпол. Обвинен е в участие в организирана престъпна група.

Адвокатът му Лъчезар Таков каза пред bTV, че тази сутрин е депозирал молба в Специализираната прокуратура за сътрудничество по случая „Стайков“ и едва след това е разбрал, че клиентът му се намира в „Пирогов“.

По думите на Таков близки на Стайков са го открили в района на парк „Витоша“ в безпомощно състояние, след като той сам им се е обадил и е поискал помощ.

Бащата на Стайко е в ареста от септември. Няколко души бяха обвинени за участие в организирана престъпна група за производството на цигари в нелегални фабрики, разпространявани след това на „черния“ пазар. Обвинения има и за пране на пари, както и за данъчни измами.  

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране