12.01.2015 | 8:09
Стоянка Мутафова притеснена за дъщеря си
Актрисата се страхува, че един ден Муки ще остане съвсем сама

„Страхувам се за дъщеря ми Муки, защото ще остане сама един ден. Ние нямаме роднини, нямаме близки. Ще остане сам-сама. Какво ще прави?”, проплака в интервю голямата българска актриса Стоянка Мутафова.

Тя беше специален гост на предаването „Търси се” по bTV. Театралната звезда, която официално беше вписана в Книгата за рекорди на Гинес като най-възрастната играеща актриса в историята на света, се върна в годините, когато на бял свят се е появила рожбата й.

„Летях, когато родих Муки. Бях най-щастливата жена на света. Винаги съм била мека майка. Не съм я била. Такива неща в семейството ми не е имало. Глезила съм я, защото нямаше баща. Тя обаче не ми вярва. Обичам я повече от театъра”, обясни г-жа Стихийно бедствие.

92-годишната актриса добави, че дъщеря є не е много общителна. „Променихме се и двете след смъртта на Нейчо – третия ми съпруг. Той беше изключителен, образован, културен. Усамотихме се с Муки след неговата смърт. Затворена е пред хората и няма просташко самочувствие, а това не е хубаво в днешно време”, каза още Стоянка. Възрастната дама не скри, че вече няма много приятели, тъй като са починали, но пък не се оплаква. „Самотата ме зарежда. Обичам да бъда сама. От малка съм много взискателна към себе си и много недоволна към себе си. Колкото и да ме хвалят, пак смятам, че нищо не съм постигнала. Човек винаги трябва да се стреми към повече. Песимист съм спрямо себе си, не съм много весел човек”, разкри за себе си още народната любимка.

1 коментар

  1. Пехливанов каза:

    Г- жо Мутафова,станахте банална на много хора,които са чели брътвежите Ви по отношение на скъпата Ви дъщеря. Муки е една нормална българка,която сама трябва да помисли за себе си,ако е в състояние за това.Мързелът,голямата инертност,са основните ни врагове,когато не сме в състояние да ги преодолеем.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране