23.09.2015 | 0:02
Студент изчезна безследно в Пловдив
Брат му търси помощ

20-годишен студент от Пловдив изчезна безследно, а брат му потърси помощ, за откриването му, съобщава „24 часа“.

За последно Момчил Семерджиев е бил видян около 1.00 ч. на 19 септември. Той учи в Техническия университет в Пловдив.

„Обиколих с приятелите на Момчил всички тепета в Пловдив, но от него няма следа. Четвърти ден с родителите ми сме подложени на неимоверен стрес“, разказа пред „24 часа“ Явор Семерджиев, брат на 20-годишния Момчил, който изчезна мистериозно.

Явор обясни, че все още нямат информация от полицията, която е вдигната на крак, за да издирва второкурсника от филиала на ТУ в Пловдив.

На 16 септември Момчил се е прибрал вкъщи след 4-месечна бригада в САЩ. Два дни по-късно се събрали с приятели на тавана на кооперацията му, за да отпразнуват завръщането му. По думите на брат му Явор Момчил тръгнал с още двама към паметника на Альоша на хълма Бунарджика. Прибрал се около 01,30 часа, но тъй като нямал ключ за входната врата позвънил на брат си.

„Този момент аз пък изпращах приятелката си на гарата, която пътуваше за морето. Казах на Момчил, че ще се върна след 20 минути, но когато се прибрах нямаше никой пред кооперацията“, уточнява Явор. Той помислил, че Момчил е отишъл да спи при приятел, затова му звъннал едва в неделя сутринта. Телефонът на брат му обаче бил изключен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране