30.07.2015 | 11:59
Свидетели: Пребитият дядо си заслужи боя
Карал децата да продават гривнички, после им събирал парите
Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя.  По думите на свидетелите 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.
“Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева”, каза Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението.Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров, разказа, че във вечерта на побоя си купил две гривнички от едно момиченце. След това видял как то отива на масата при дядото и му дава парите от продажбата.Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина. Нападателят Борис Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия.

Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата.  Дядото, Красимир Иванов, категорично отрече внуците му да просят.

“Не искам да коментирам тези долни измислици на медиите. В момента те са с майка си”, заяви той.
“Приятелите на бияча ми очевидно искат да го защитят, като лъжат”, категоричен е мъжът.  От Столичната община предвиждат да бъдат монтирани камери в критичния участък. Видеонаблюдение обаче имало в района на езерото Ариана.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране