18.02.2021 | 23:41
Тече скандал между Борисов и Дончев, но заради авторитарното управление никой не говори за това
Когато Нинова се научи да говори от името на партията, това ще бъде добре за БСП, смята Костадин Паскалев

Публичните ресурси се разпределят от джипката на Борисов, каза в студиото на Би Ти Ви социалистът  Костадин Паскалев.

По думите му заради Ковид кризата няма реален политически живот в България, това се отнася и до БСП. Хората ги интересува какво ще предложи партията като управленска програма на гражданите…Не е полезно обаче за БСП да влиза в съвместно управление с ГЕРБ. Добре е ГЕРБ да постои в опозиция, те имат нужда от оздравителни процеси…Има скандал между Борисов и Томислав Дончев, премиерът е оторизирал Мариана Николова с допълнителни функции. Но за това не се говори и знаете ли защо – защото имаме авторитарно управление, включително и в партията ГЕРБ, коментира социалистът.

Паскалев обясни и своето виждане за състоянието на БСП и нежеланието на други партии да правят коалиция с нея.

Може би проблемът е в партията и в подхода, за да не искат други партии да се коалират с Нинова…Вие смятате ли, че аз нямам забележки по поведението на Нинова…Аз не съм удовлетворен абсолютно, но съм доволен, защото започват да се предлагат някои неща в публичното пространство. Когато Нинова се научи да говори от името на партията – това ще бъде удар към авторитарните подходи и добре за БСП, смята съпартиецът на Корнелия Нинова.

Костадин Паскалев засегна и корупцията при строителствата на магистрали и пътища, както и за влиянието на изпълнителната власт над съдебните институции.  На никоя партия българите не трябва да вярват на 100 %. Те трябва да ги контролират постоянно и методично, категоричен бе Костадин Паскалев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране