11.02.2015 | 14:07
Телевизия News7 се срина!
Журналистът Григор Лилов заподозря нарочна атака срещу негови разкрития за санирането

Програмата на TV News7 се е сринала малко след 10 часа тази сутрин. След новините, които минали безпроблемно и приключили в 10,10 ч, техниката неочаквано се развалила, изчезнали говорът и звукът, компютрите на системата отказали. Срутила се и възможността за картина.

 За случая алармира журналистът Григор Лилов във Фейсбук. Той бил поканен при Лара и Владо в „Още нещо“, за да бистри темата със санирането. Лилов сам казва, че щял да говори за програмата за санирането, безплатно ли е като екстра или не, има ли капани за собствениците и какви. Въобще какво е недогледала властта в тази програма или го е гледала така, че да подведе наивниците с „авантата“, която да им излезе солена. Но предаването не се състояло.

„Техническият екип полудя… Неочакван токов удар, вирусна атака, просто повреда – не стана ясно до напускането ми на телевизията. Факт е, че студиото не работеше и затова се пропуснаха и новините от 12 часа (няма как декори и видеоматериали да се прехвърлят към другите студиа)“, коментира Лилов.

„Случи им се онова, което на мен се е случвало (5 пъти досега за 14 месеца) при сензационни разкрития в моите собствени тв предавания по „СКАТ. Искрено съжалявам, че колегите ми и аз не можахме да осъществим пред аудитория от стотици и стотици хиляди зрители дискусията за програмата за саниране“, коментира журналистът.

В 13 часа новините по News 7 вече тръгнаха.

1 коментар

  1. Ай каза:

    Ало,техниката не е храна да се „развали“, тя се поврежда, господа журналисти! Ясно??

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране