27.11.2019 | 0:04
Топ 3 на най-стиснатите зодии
Има хора, които не обичат да се занимават с чуждите проблеми

Има хора, които никак не обичат да се занимават с чуждите проблеми, защото техните собствени винаги са най-големи и най-важни. Те просто нямат време да се занимават с „глупости“. Подобни личности смятат, че да дадеш заем те прави най-големия глупак, а поднасянето на подарък е излишно изразходване на средства. Да видим кои зодиакални знаци разсъждават така практично и не са готови на „излишни“ жестове:

Скорпион

Скорпионите са хора, с които можете да си прекарате добре, но докъде биха стигнали, ако имате нужда от помощ? Е, не много далеч. Като воден знак, те са емоционални и отстояващи себе си и биха ви споделили колко много държат на вас като ви го кажат. Но умението им да се раздават е ограничено главно в думи. Скорпионите никак не обичат да правят подаръци, защото предпочитат да вложат парите си в „по-разумни“ инвестиции.

Силното чувство за самосъхранение, което имат, явно им пречи и да се притекат на помощ. Не винаги проблемите ви ще им се сторят достатъчно важни, за да направят някакво усилие да ви помогнат.

Рак

Раците изглеждат благоразположени, защото са чувствителни и се оставят да бъдат управлявани от емоции. Те биха проявили съпричастност към чуждата болка, но що се отнася до помощ, нея ще получите само ако Ракът е в добро настроение и няма някакви други важни ангажименти. А ако се надявате на заем или някаква финансова подкрепа от тях – обречени сте. Раците ще ви оставят да си оправяте сами кашата, в която сте се забъркали, докато стискат дълго събираните си и добре пазени парички.

Близнаци

Близнаците могат да дават, но могат и да „забравят“ рождения ви ден, ако сте ги ядосали или нещо не им изнася. Зависи в какво настроение ще ги хванете – не е изключено да ви зарадват с вечеря или някаква изненада в момент на умиление, но не може да разчитате, че това ще се случи точно когато вие го искате или когато има някакъв повод. Близнаците биха предпочели да получават, отколкото да дават и това им отваря място в класацията на най-стиснатите зодиакални знаци.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране