18.02.2024 | 20:22
Това е майката на двете деца на Кубрат Пулев
До момента боксьорът избягваше да показва жената до него, която дори го дари с две деца

Ексклузивни снимки на Розали Петрова – жената, родила деца на Кубрат Пулев изтекоха в интернет пространството.

До момента боксьорът избягваше да показва жената до него, която дори го дари с две деца. За разлика от романа си с Андреа, който шумно рекламираше Кобрата, следващата му жена така и не беше показана нито веднъж с тяхна обща снимка.

Най-вероятно причината спортистът да крие така усърдно жена си е миналото на Розали, която е поддържава доста висок стандарт на живот. Това се вижда и от снимките, които излязоха в мрежата, те са правени още преди да омагьоса Пулев. Като професия на брюнетката се смята работата й като брокер, но дали охолния живот се дължи точно на приходите й от тази дейност е под въпрос, коментират хора, които познават въпросната дама. Според тях, тя е въртяла любов с 60-годишен богаташ. Затова и пътешествията й с преспивания в 5-звездни хотели в Доминикана и Сингапур, воаяжи до Малдивите и пътуване в първа класа на едни от най-скъпите самолетни компании са пределно ясни.

След като благодетелят й се пренася в отвъдното, Петрова хваща Пулев. Още от самото начало връзката му с мургавата брокерка е усърдно пазена. Това продължава дори и след като тя го дари с първите му наследници – – Христина и Спартак. Какво точно притеснява шампиона, за да покаже семейството си остава само в неговата представа на нещата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране