28.11.2019 | 22:22
Цветан Василев призова феновете на „Ботев“ на битка с „шайката“ (видео)
момента собственик е бизнесменът Георги Самуилов, с който феновете влязоха в конфликт заради повторно спрения строеж на ст. "Христо Ботев"

Бившият собственик на „Корпоративна търговска банка“ Цветан Василев отправи призив към феновете на „Ботев“ (Пд). Той бе собственик на клуба от 2011 г. до фалита на банката през 2014 г., когато бе принуден да напусне и „Ботев“.

В своя профил в Youtube Цветан Василев се обърна към привържениците, които протестират срещу сегашното ръководство на пловдивския клуб. В момента собственик е бизнесменът Георги Самуилов, с който феновете влязоха в конфликт заради повторно спрения строеж на ст. „Христо Ботев“ (или „Колежа“, както е известен сред запалянковците), както и желанието му да бъде прекратена концесията за стадиона, за да се създаде ново съвместно дружество с държавата и така да бъде довършено съоръжението.

„За жалост клубът е в ръцете на част от онези, които организираха погрома на Корпоративна банка. Затова моето послание към вас е да не се отказвате. Имате и правни възможности, борете се с шайката, борете се законово, борете се за вашите права и за бъдещето на любимия клуб“, обърна се Цветан Василев към привържениците. По-рано днес сдружението „Обединение на феновете за спасение на ПФК „Ботев“ Пловдив“ призова за напускането на Самуилов.

2 коментара

  1. Илия каза:

    Тоя Василев май се побърка от скука в СЪрбия, че сега и с футбол взе да се занимава…

  2. Асен каза:

    Василев явно съвсем изтрещя в Сърбия и явно му е писнало да брои милионите в чували.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране