09.06.2016 | 16:55
Участник в шоуто “Сървайвър” е сред издирваните за стрелбата срещу Митьо Очите
От МВР заявиха, че издирват още 8 души във връзка със стрелбата снощи в Слънчев бряг, при която бе ранен Димитър Желязков - Митьо Очите, а един от охранителите му загина.

Те разпространиха снимките и имената на издирваните мъже. Сред тях е и 30-годишният Марчо Антонов Марков от Поморие. Той е бивш охранител на дискотеки в София, състезател по муай тай и участник в предаването на bTV “Survivor Камбоджа”. Той също така е и многократен шампион на България по кикбокс, вицешампион на България по класически културизъм, бил се е в MMA. Марков има и двама сина.

“Нашата работа не се състои само в това да бием хората и да ги изхвърляме”, казва той пред телевизията във визитката си към предаването, като добавя, че често само видът на охранителите е достатъчен, за да прекрати проблемите в дискотеките.

В сайта на bTV за Марчев пишат:

“Той е лидер по рождение. Силен, добър, щедър чвек. Винаги знае какво да направи в дадена ситуация и хората му се доверяват. Те са щастливи да споделят с него мислите и идеите си. Делови човек е. Притежава желязна хватка, но неговото пословично трудолюбие често изглежда в очите на хората като егоизъм и стремеж към власт. Работи много и търси признание от всички. Стреми се както към благополучие, стабилност и лукс, така и към уважение, без да се замисля какво ще му струва това. Успехът му е необходим като хляба и водата. Често жертва личния си живот заради професионалните успехи. Неуспехите го съсипват.”

В астропортрета, направен му от телевизията, допълват:

“Лесно раним е, но прощава бързо на тези, които са го обидили. Не е отмъстителен. Не понася глупаците. Любвеобилен и страстен е, но го предупреждавам винаги да помни, че не всеки може да му дари любовта, която очаква. Съчетанието на двата знака му дава рядката възможност да срещне голямата си любов, а не просто брачен партньор.”

От полицията призовават в гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на издирваните лица, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана. Всички издирвани са мъже на възраст между 26 и 40 години.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране