13.09.2023 | 13:00
Умнокрасивите не може да се справите с предизвикателствата, все някой друг ви е виновен
Вие сте неспособни да изградите модел, вие само можете да отричате. Всеки, който не ви следва е прост, платен и със сигурност путинист, смята Елена Спасова

Елена Спасова е едно от знаковите лица на ДСБ в София. Тя е бивш председател на структурата в Лозенец, дори бе конкурент на Атанас Атанасов за национален лидер. Впоследствие се превърна в партиен враг и напусна партията.

Ето какво написа Спасова във фейсбук за бившите си съратници:

Бившите извадили непоклатима теза защо трябва да подкрепяме безусловно всичките им безумни кандидатури: “Абе, нежньо, отсреща е сила, която иска да те СМАЖЕ! И ще те СМАЖЕ! Ако не сме готови на излезем от приказния свят, в който съвсем съзнателно се набутахме, ще бъдем СМАЗАНИ! Простичко е.”

Да, всъщност наистина е простичко. Умнокрасивите не можете да се справите с предизвикателствата на съвремието и затова създавате безброй безумни регулации. Вие не можете да живеете в свободен свят, в който смелостта, талантът и инициативата са водещи. Вие може само да сочите с пръст и да обвинявате другите (най-често народа си) за собствените си неуспехи.

Вие сте неспособни да изградите модел, вие само можете да отричате. Всеки, който не ви следва е прост, платен и със сигурност путинист. Ако не е путинист, то със сигурност е жертва на путинска пропаганда. Четирхилядник някакъв.

А ако някой не е съгласен да подкрепя калинки, то той е най-малко “нежньо”, който не разбира дълбокия смисъл на тежката “борба”, която водите с тези, които искат да ни СМАЖАТ.

Пичове, това е приказка за малоумни. Уверявам ви, че случаят с българския народ не е такъв. Рано или късно всеки лицемер или лъжец си намира майстора.

И вашето иде скоро. Само след месец. To be continued…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране