11.05.2024 | 10:46
Уволниха Банда Банда от БНТ
От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите

Андреа Банда Банда е освободена от „Вечерното шоу“ по БНТ, където изкара едва 3 месеца, но според зрители се провали. Подареният шанс е струвал на телевизията-майка  жесток спад в рейтинга на иначе забавното предаването, пише Intrigi.bg.

От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите. В крайна сметка Андреа се оказала толкова скучна, че зрителите бързо сменяли канала.

Андреа все още не е съобщила за уволнението си публично и продължава да се изтъква като „tv host“ в социалния си профил. Тя само сподели, че предаването спира заради предизборните студиа, ВЪПРЕКИ „гениалното“ й предложение към управата да продължат излъчването, като канят за гости политици, вместо артисти.

Иначе водещата загатна, че скоро ще я видим да се подвизава в друг телевизионен формат, но не разкри нито по коя телевизия, нито кое е предаването. Според източници от медийните среди, става въпрос за третокласна кабеларка.

Андреа си навлече банда хейтъри още като ководещ в „На кафе“, където дори екипът бе вдигнал ръце от нея. Никой от колегите й не можеше да я понася заради огромното неподплатено самочувствие и грозния й навик да налага неадекватното си мнение на всяка цена.

В БНТ положението не било по-различно. Нагло си позволявала да нарича шоуто „моето предаване“, а БНТ – „моята телевизия“. Банда Банда постоянно давала акъл на продуцента, настоявала за драстични промени и критикувала установените правила. В крайна сметка единственото нововъведение, което успяла да прокара, бил безалкохолният бар в студиото. Може би наистина най-върховото постижение в иначе колебливата кариера на Андреа Банда Банда.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране