04.04.2015 | 8:42
Вижте къде растат най-големите естествени цици
Финландките и рускините - най-голяма радост за мъжкото око, ако намерят трезвен мъж да ги види

Ежедневно по света се появяват всевъзможни класации – едни смислени, други откровено безсмислени. Една от най-интересните, появявали се напоследък, касае най-красивите и естествени бюстове на планетата. Добрата новина е, че голяма част от най-големите гърди се намират в Европа. Ето в кои държави живеят жените с най-апетитни бюстове.

10. Исландия

Страната на Бьорк, вулканите, законите против порнографията и среднощните голф турнири, се гордее и с едни от най-големите и красиви женски гърди. Позиционирани на десето място, красавиците са единствената надежда за оцеляване в студеното и мрачно северноатлантическо време.

9. Унгария

Представителките на тази държава са известни като изключително земни, нежни и приятелски настроени за приключения. И като особено красиви и разкрепостени порноактриси. По Българското Черноморие редовно се разхождат щедро надарени от природата унгарки, като за почти всички любимият „дрескод“ е монокините.

8. Венецуела

Южноамериканската държава може да се похвали с най-много коронясани красавици по конкурси за красота и всичко това е благодарение на големите и красиви форми. Горещите венецуелски момичета държат на външния вид и не обичат да прикриват природните си дадености.

7. Колумбия

Там ще откриете над 300 плажа за посещение и ще можете да избирате почивка между два океана – Атлантическия и Тихия. Ще се запознаете с 340 различни екосистеми и дори можете да видите течната дъга и всичко това дори не може да се доближи до естествените красавици, разхождащи се по улиците. Пищните женски гърди са навсякъде.

6. Германия

Трудолюбивите и стриктни поданици на Ангела Меркел покориха света с качествени автомобили и разнообразие от бира. Въпреки вицовете за космати германки и развратно порно немският бюст изпъква над всичко.

5. САЩ

Силиконът е достъпен, както и всичко останало, но се оказва, че женската аудитория не винаги има толкова голяма нужда от силикон, колкото от липосукция. И все пак сред над 150 млн. американки се намират достатъчно щастливки, щедро надарени от природата.

4. Швеция

В скандинавската държава е построен първият леден хотел, страната се гордее със своите екозакони и опазване на природата. Всички говорят английски и получават платени почивки от работодателя си, което наистина е нещо интригуващо. Но тези социални придобивки бледнеят пред натуралните шведски красавици. Разкрепостени, високи, стройни и с огромни бюстове. Какво повече му трябва на човек?

3. Норвегия

Там е изключително скъпо и през по-голямата част от годината непоносимо студено. Суровият климат се компенсира от приказно красивите фиорди, вълшебното северно сияние и най-вече от жадните за мъничко топлота норвежки. Какво предлагат в замяна ли? Това, на което не може да устои (почти) нито един мъж.

2. Русия

Страната, в която всеки агент и ловец на манекенки отива, когато има нужда от нещо свежо, диво и красиво. Ирина Шейк може да е точно такъв пример, както и редица други модели. Девочките от необятната Путинова губерния винаги имат какво да предложат и с какво да привлекат погледите на противоположния пол. Стига да има някой трезвен наоколо.

1. Финландия

Поредната северна държава, в която жените са като студеният климат се компенсира от топли свръхсекси жени.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране