19.01.2021 | 17:15
Владислав Горанов и Георги Харизанов редят листите на ГЕРБ
Задачата им е поставена от Бойко Борисов, който накрая ще реши кой става депутат и кой не
Владислав Горанов

Бившият финансов министър Владислав Горанов и „анализаторът“ Георги Харизанов редят листите на ГЕРБ за парламентарните избори на 4 април, научи МИГNews.info. Двамата са натоварени със задачата лично от лидера на партията и все още премиер Бойко Борисов, който накрая трябва да одобри кандидат-депутатите. В партията има брожение срещу двамата, определяни от редовите ГЕРБери като „срам за партията“.

Владислав Горанов бе отстранен от правителството, тъй като най-накрая и в ГЕРБ разбраха, че е кадър на ДПС. В началото на политическата си кариера, Горанов е член на младежката организация в Долни Дъбник и като такъв е политическо назначение на етническата партия в земеделското и финансовото министерства. Докато е чиновник „учи“ „Счетоводство и контрол“ в Свищов. През 2008 г. ДПС го инфилтрира в партия ГЕРБ като „финансист“.

Сега ключовата му роля при определянето на бъдещите депутати е поредно доказателство за изключително топлите отношения на ГЕРБ с партията на Ахмед Доган.

Биографията на Харизанов е повече от скандална и е описвана многократно в медиите. В момента той води директор на телевизия „Европа“ и е един от говорителите на ГЕРБ, правейки нелепи опити за „политически анализи“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране