06.05.2016 | 0:01
Заселват тайно турски граждани в България
Целта е да се заселят 7 млн. турски граждани на територията ни и българите да бъдат претопени

В България върви таен процес по заселването на турски граждани. Това твърди в профила си във Фейсбук бизнесменът Пламен Стоянов, по-известен като Дамбовеца. Той стана известен покрай операция “Октопод”, в която беше нарочен за супер-престъпник от вицепремиера и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. По-късно делото се разпадна, защото се оказа пълна измислица с пропагандна цел.

„От един месец вече Турция е започнала да заселва турски граждани в България. Целта е да се заселят 7 млн. турски граждани на територията на България и българите да бъдат претопени. 2 млн. мигранти чакат и ще получат турски паспорт юни месец”, пише на стената си Стоянов.

Той твърди, че информацията му е достоверна, получена от “вътрешен” източник. Едно от местата, където щели да се заселват мигрантите, било в Дупница.

Новината предизвика множество коментари в социалната мрежа. Системата “со курец ще ви победиме” беше успешно осъществена в Косово, където за 2 поколения сръбското мнозинство от преди това се сведе до 10%.

Раждаемостта в Турция и в момента е драстично по-висока от българската, и е логично с времето тази държава да се опита да засели съседни територии. Българите, от своя страна, бягат на запад, и дори плюят държавата си от там, мислейки се за нещо повече от нея…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране