25.07.2020 | 13:36
Жената на Диджей Дамян го изгони заради домашно порно
Жената на Диджей Дамян го изгони заради домашно порно

Залязлата телевизионна звезда Диджей Дамян сам се похвали, че е бил изгонен от половинката си Ваня, тъй като в интернет пространството изтекло домашно порно клипче с негово участие. За щастие на Дамян Савов, както е истинското име на 46-годишния левент, бил прибран обратно, тъй като се оказало, че става въпрос за шега, която си направили негови приятели. Според бившия член на „Тутурутка“ и настоящ чалгаджия, повечето му близки реагирали спокойно на закачката, но жена му полудяла и му изнесла багажа на улицата.

Самият Дамян не отрича, че има опасност някой ден подобно видео с негово участие наистина да лъсне в социалните мрежи, тъй като на младини бил „доста палав“.Иначе Дамян, като всички от лекия жанр, се оплаква от липсата на участия заради пандемията от коронавирус.

Тези дни обаче изпратил дъщеря си абитуриентка и това пооправило настроението му. Савов доби бърза популярност с участието си комедийното шоу „Тутурутка” в началото на новия век, но след това кариерата му зацикли упорито. Във фолк средите също не му провървя и не успя да се нареди сред най-търсените имена и сега се опитва да изкарва по някой лев с халтури в долнопробни кръчми.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране