25.03.2016 | 0:01
Жената на Плевнелиев забременяла от любовник?
Президентшата махнала бебето, за да не предизвика чутовен скандал

Съпругата за президента Росен Плевнелиев за малко да го забърка в нов грандиозен скандал от интимно естество. Непокорната Юлияна, която изкара целия мандат на държавния глава без да се появи нито веднъж до него като първа дама, е забременяла от новия си любовник, пише столичен седмичник.От няколко месеца Юлияна поддържа връзка със значително по-млад от нея красавец – на 36 години. Той работи като адвокат по международно търговско право. С президентската съпруга са сравнително отскоро. Те дори вече живеят на семейни начала в луксозен апартамент в идеалния център на София, пише още вестникът.

Покрай избухналата страст Юлияна забременяла от новото си гадже. Тя дори обмисляла да роди детето от приятеля си, с когото смята да продължи живота си. В крайна сметка решила да направи аборт, за да не предизвика огромен скандал, тъй като с президента още не са разведени. По света досега не е имало случай, в който съпруга на президент да роди от любовник докато мъжът й все още си е на поста.

Плевнелиеви отдавна не са семейство в истинския смисъл на думата и само чакат да изтече мандатът на държавния глава, за да се разведат. Документите отдавна са оформени и просто се чака президентът да приключи ангажиментите си, за да бъде задвижена процедурата, пише столичният седмичник.

Абортът нас Юлияна се е случил в средата на януари в луксозна частна клиника. Лекарите били накарани от служители на НСО да подпишат специални декларации, че няма да разгласяват тайната. В болницата президентската съпруга е била придружавана от любовника си, твърдят журналистите от изданието.

Плевнелиев бил обиден на жена си, че го е поставила в подобна ситуация. Особено потресена от случката е Маргарита Попова, която открито наричала Юлияна „объркано създание”. Вицепрезидентът съжалявала Плевнелиев и смятала, че именно жена му е причината за неадекватното му поведение, съобщава още изданието.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране