01.09.2015 | 0:03
Жесток убиец се гръмна
Фикрет ниязиев се е самоубил пред брат си

Издирваният от полицията Фикрет Ниязиев, който бе основният заподозрян за жестокия разстрел на 51-годишната Шафие Рафидова от търговищкото село Ловец, се е самоубил. Това е станало вчера пред очите на брат му в родното им село Чернокапци. Мъжът се гръмнал в слепоочието със законно притежаван пистолет.

Шафие бе убита с 4 куршума на 25 август, най-вероятно със същото оръжие. От тогава Фикрет, с който омъжената жена имала любовна връзка, изчезнал. Той бил забелязан в деня на убийството в Ловец, но след това следите му се губят. Открита бе само колата му. Вчера неочаквано Фикрет се появил в къщата на брат си в Чернокапци със самопризнанието, че е закъсал и ще се самоубие. Двамата разговаряли на поляна пред къщата на брата. Докато той убеждавал Фикрет да не посяга на живота си, заподозреният за убийството на жената извадил оръжието и стрелял в главата си. Братът първи подал сигнал на тел. 112 за трагедията, която не успял да предотврати.

Фикрет Хасанов бе обявен за издирване от полицията в Търговище като основен заподозрян за убийството на Шафие. Той бил майстор на покриви и преди 3 години работил в дома на жертвата си. Тогава харесал жената, която имала съпруг и 2 дъщери. В селото й Ловец местните дори твърдят, че двамата имали интимни отношения. Междувремен-но Фикрет, който имал съпруга и внуци, се развел и се преместил да живее от Чернокапци в Шумен.

Във фаталния вторник той провел последен разговор с любимата си към 15 часа пред пътната врата на дома й, след като я изчакал да се върне от работа. Не е ясно какво са си казали двамата, но след като жената понечила да отключи пътната врата и да си влезе вкъщи, тя била простреляна в гръб с 4 куршума. Два от тях пръснали мозъка й, други два засегнали сърцето и белия дроб.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране