11.03.2016 | 8:41
Журналист към Сидеров: Можеше да се окажеш в тясна килия с малцинствата
Лидерът на "Атака" трябва да спре да пие алкохол и да взима субстанции, от които му се разширяват зениците, казва Ангелов

Волен Сидеров трябва да спре да пие алкохол и да взима субстанции, от които му се разширяват зениците и които ние не знаем какви са, но ако ги взима, да ги спре. Това призова пред bTV журналистът от СКАТ Тео Ангелов, който преди години работеше за Волен Сидеров. Това е репортерът, на когото Сидеров и депутатите му крещяха: “Извини се, бе” пред сградата на парламента.

След този шокиращ случай Тео Ангелов бе пратен на санаториум от работодателите си, за да лекува стреса. Преди време журналистът разказа как се е сринала партията Атака: Волен и Капка (бившата жена на депутата – б.р.) дойдоха като мишоци, като клошари в телевизията. Той ходеше с едно якенце, а после започна да си купува скъпи очила и дрехи. Веднъж жена му дойде в редакцията с ботуши за 1500 лева и аз си викам: Айдеее, “Атака” отече”.

Ако Сидеров не беше сключил сделка с прокуратурата, щеше да се окаже в една тясна килия с малцинствата, коментира още Ангелов по повод признанията за вина на депутата за случая пред НАТФИЗ.

“Не стой по заведенията толкова до късно, защото това ти се отразява зле и започваш да се занимаваш с разни клек шопове”, обърна се в ефир Ангелов към лидера на “Атака”.

Той намери връзка между поведението на Сидеров пред НАТФИЗ и случаите с Тодор от Враца и биячите от Околовръстното: “Хората си казват – щом един депутат си позволява да се държи така, защо и ние да не размахаме спокойно палки”.

Актьорът Евгени Будинов, който също бе забъркан в случая пред НАТФИЗ, заяви, че депутатите трябва да са за пример, да бъдат културни и да се усмихват. Той подчерта, че държи да бъде помнен с ролите си в Малък градски театър “Зад канала”, а не със сблъсъка пред висшето училище за актьори.

1 коментар

  1. Иво Ивов каза:

    Тоя не не просто журналист, кумец на Сидеров и едновремешен водещ от ТВ Скат

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране