20.03.2015 | 14:02
Звездев: bTV ме изгони без обяснение
Готвачът иска и трите му деца да го последват в кулинарния бизнес

Кулинарът Иван Звездев, който участва и в шоуто „И аз го мога“, няма яснота защо предаването му беше спряно от bTV. „За мен е загадка защо ме махнаха. Казаха ми, че ситуацията в телевизията е различна, имат нова програмна схема и ново ръководство. Дори бях чул, че предавания като моето трябва да вървят по кулинарните телевизии“, разкрива за първи път истината за отстраняването си от bTV Звездев в интервю за списание LOVE style.

Той поискал да се срещне с новия шеф и да обсъдят ситуацията, но му обяснили, че няма как да стане това. Той не е разочарован, но имал какво още да покаже по телевизията. До този момент не е имал предложения от други канали.

Звездев признава, че иска и трите му деца да станат кулинари, за да направят някога фамилен ресторант. А и тримата му наследници вече умеят да готвят. Дори най-малкият Иван, който е на две години половина, вече слага солта в яденето. „Трудно ми беше в началото да го науча да не сипва цяла шепа, а само щипка, но вече знае. Дори още не вика „мамо“, но казва „олио“, „сол“ и „чиган““, разкрива Звездев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране