26.08.2016 | 17:14
200 души освиркаха и изгониха Беновска от среща с ген. Радев
Пародийната журналистка изритана позорно от читалището в столичния квартал „Младост“

Над 200 души освиркаха журналистката от Канал 3 Илиана Беновска в читалището на кв. „Младост” в столицата миналата вечер. Бурната реакция бе предизвикана от агресивното й поведение, за да привлече вниманието към себе си и само тя да задава въпроси на кандидата на БСП за президентската кампания.

Не е вярно, както тя обяснява пред една агенция, че някакви пенсионери от БСП се държали грубо с нея, защото, видите ли, питала генерала за Бойко Борисов, заяви за Фрог нюз Даниел Бончев, участник в срещата. Нека тя да каже защо само към нея имаше подобно отношение, а не и към останалите представители на медиите, които бяха поне петнайсет души. Тя провокира хората с нахалсво и агресия, – допълни Бончев, който е секретар на една от организациите, инициатори за разговора с ген. Радев.

Той потвърди, че такива срещи, инициирани от патриотични организации и неправителствени структури ще има и с други кандидат-президенти, издигнати от партии и инициативни комитети. Няколко пъти бизнесменът Васил Василев, председател на Комитет „Васил Левски”, съорганизатор на срещата в „Младост” се опита да обясни на Беновска, че събирането не е прес-конференция, но тя отказа въобще да го слуша. Тогава Василев я помоли да изчака да завърши разговора с ген. Радев и тогава да зададе въпросите си, но представителката на Канал 3 продължи опитите си да надвика всички и да принуди Радев да и отговаря.

Именно тогава от залата започнаха да я освиркват и да настояват да напусне залата. Чуваха се и възгласи, че е пратеник на Делян Пеевски и иска да провокира една нормална среща с кандидат-президент. Когато Беновска напусна залата всички се успокоиха и ген. Радев изложи своите виждания за приоритетите на страната и нейния държавен глава в сегашната международна и вътрешна обстановка.

4 коментара

  1. о.з. редник каза:

    Отишла да се представи на раннопенсионирания генерал в „пълно бойно снаражение“ с двата „патрондаша“ отпред! Мечтае за раннопенсионорана генералска пенсия, като всичите рускини!

  2. Iwan^4o каза:

    Пенсионерите не са втора ръка хора и избиратели…напротив те са с нива над таз както чух уличница/журналистка…Беновска.Не се вижда,че за никакъв х.й не става…(по средата познайте буквичката).

  3. резачка каза:

    Обаче, как е напърчила зърната на циците. Направо не си е работа. То си личи, че само хуйове и ебане са и в главата.

  4. Доктор Ох сърби каза:

    Няма ли кой да я наебе, оше хваща око. Стара чанта, ама лачена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране