22.03.2015 | 14:02
17-годишен забременил момиче, преспал и с майка й
Приятелката му вписала в родилното, че бащата е неизвестен

17-годишният Костадин Цветанов сподели в „Съдебен спор” разказа как първо си е легнал с ученичка, като от връзката им се родило бебе. След това обаче майката на жена му – на 40 години, го прелъстила.

„Майката знае, че спя с дъщеря й, но дъщерята не знае, съм спал с майка й. Майка й има шивашко ателие и ме викаше, за да й помагам . И така от дум на дума стана”, разказа Костадин. „След това се роди бебето ни Иван. Но сега не ми дават да го видя. А аз искам да го припозная и да се грижа за него”, каза Костадин.

Оказало се, че приятелката му вписала в родилното, че бащата е неизвестен и сега това е пречката пред младия татко.

Тримата живели известно време в София, като през цялото време таткото учел. Той даже си намерил и работа, но скоро се стигнало до положение, в което той искал да се прибере. Тогава приятелката му казала, че тя няма да го последва, а остава в София. „Детето се роди на 8 януари и се казва Иван. Но само веднъж съм го виждал. Сега не ми дават да имам контакт с него. А аз го искам. Аз съм готов да се грижа да него”, уверен е Костадин.

Докато разказваше историята си, той сподели, че преди връзката с майката на детето му и спал и с 14-годишно момиче, а той самият бил на 16. Най-възрастната жена, с която е имал сексуален акт, е била майката на приятелката му – на 40 години.

Юристите в „Съдебен спорс” се ангажираха да му дадат ясни съвет по какъв начин може да се промени акта за раждане на детето, за да се впише в него, че то си има баща. Също така се лансира версията, че майка нарочно не е записала баща, защото така щяла да взима повече социални помощи. Сумата щяла да бъде по-голяма от това, което бащата би плащал като издръжка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране