05.07.2024 | 22:39
18-годишен любовник обра спрягания за наследник на руския патриарх (снимка)
Някогашният всемогъщ митрополит Иларион уж беше защитник на традиционните ценности и активно подкрепяше анти-ЛГБТ законите

“Някогашният всемогъщ митрополит Иларион, който се очакваше да стане руски патриарх след смъртта на Кирил, беше неочаквано изпратен в Унгария преди две години.

През това време той успя да се сдобие с унгарски паспорт, „монашески манастир“ за 2,2 милиона евро под формата на малък замък – с 14 стаи, с басейн и фитнес зала, както и с млад любовник”.

Това пише Телеграм каналът Черные очки.

И продължава:

“Основното занимание на митрополита в изгнание днес е развлечение: ходене по ресторанти, разходка с яхта, каране на ски и всичко останало, което подобава на високия сан на Руската православна църква.

Вярно е, че връзката с любовника стигна до задънена улица:

той обичаше да се забавлява с Иларион, но не харесваше тормоза му. В резултат на това младият килийник се опитал да измъкне десетки хиляди евро от митрополита, но накрая го ограбил и изчезнал.

Между другото, струва ли си да напомняме, че митрополит Иларион винаги е бил защитник на традиционните ценности и активно е подкрепял анти-ЛГБТ законите?”, завършва Телеграм каналът Черные очки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране