31.07.2019 | 0:01
20 типа секс за всяко настроение
Има случаи, в които това е единственото, което ти се прави

Ти си жена с много настроения и понякога не ти е до луд, експериментален и акробатичен секс от типа „в челна стойка и на една ръка”, но пък има случаи, в които това е единственото, което ти се прави. Взехме това предвид и съчетахме 20 невероятни секс похвата за 20 различни настроения, пише cosmopolitan.bg. Хайде, пощурей. Или пък не!

1. Гушкаво

Когато искаш просто да се сгушиш в него, легни с глава на гърдите му и изписвай с пръст сладки къси фрази по тялото му („Супер ми е”, „Ти си секси”). След което го остави да ти отвърне на жеста, като изписва собствените си любовни писъмца по гърба ти.

2. Секси

Има дни, в които просто си на върха: косата ти се държи перфектно, тесните джинси са ти леко широки – и именно това са дните, в които трябва да демонстрираш тялото си. Яхни го, докато е легнал по гръб и се наведи назад така, че лактите ти да се паднат отзад. Тялото ти трябва да оформи полумост. И след това го остави той да върши работата. Може да влезе в теб, докато се радва на невероятното ти тяло. Страшно възбуждащо е да знаеш, че той поглъща с очи всеки сантиметър от теб и се наслаждава на всеки един момент.

3. Свенливо

И след това идват дните, когато някак си не се чувстваш като за тесни дънки … днит,е в които сериозно се чудиш дали изобщо някога ще ти се прииска да се разхождаш гола. Това е идеалният момент да се насладиш на полусъблечения секс. Остани с късата си рокля, отмести гащичките си встрани и също не му позволявай да се съблече изцяло – така усещането ще е изпълнено с усещане за неотложност и по-еротично, без да се разголваш напълно.

4. Палаво

Излез с половинката, без да си обуеш бельо – и докато той кара колата или пък седите в киното, вземи ръката му и я мушни под полата си, като му се усмихнеш загадъчно и закачливо. Така той ще знае, че когато се приберете, ще правите див секс.

5. Щуро

Секс в кучешката поза – пред прозорец!- ще отприщи дивата ексхибиционистка в теб. Съвсем буквално ще сгорещиш нещата. Ако имаш любопитни съседи, го направете през нощта, на изгасени лампи.

6. Воайорско

Помоли го да се докосва, докато гледаш. Страшно възбуждащо е да виждаш как той загубва контрол когато ти успяваш да се контролираш. Освен това е страхотна възможност да научиш неща за него!

7. Мързеливо

Направете си пикник с пица в леглото. Без телевизия – пуснете си секси музика и седнете един срещу друг като в ресторант. Сервирай пицата в чинии, налей малко вино и не се притеснявайте да се понацапате.

8. Експериментално

Студено-Горещо не е онази игра дето отгатваш къде е предметът, а сменяне на усещането за топло и студено, за да повишиш сексуалното напрежение, тъй като не знаеш кое е следващото усещане, което ще изпиташ. Редувайте се с превръзка на очите и се докосвайте на чувствителни места като врата, зърната на гърдите и вътрешната част на бедрата с кубче лед или горещ дъх.

9. Романтично

Заглушена светлина и масаж на гърба си е супер романтично. Масажът също така освобождава хормонът на сближаването окситоцин, така че след масажа ще се чувствате още по-свързани.

10. Игриво

Знаем, че звучи странно, но ни изслушай: Игривото боричкане с половинката ти може да бъде супер секси и забавно. Цялото това подбутване и търкане един в друг, ооххх. Просто го направете върху мека повърхност – като матрак или пухкав килим (иначе представи си как ще обясняваш на лекаря в спешното какво се е случило). В този рунд няма губещи, и това може да те настрои за номер 11…..

11. Господарско

Яхни го и натисни ръцете му към леглото. Като го държиш за ръцете, владееш положението, така че можеш наистина да го подчиниш и това подсилва усещането, че ти командваш. Диагоналният ъгъл също така дава възможност за повече контакт между неговата тазова кост и клиторът ти, като повишава потенциала за оргазъм.

12 Подчинително

Кажи му да завърже китките ти зад гърба или на рамката на леглото с някоя от неговите копринени вратовръзки, преди да легне върху теб. Много по-удобно е от чифт белезници.

13. Стресирано

Оргазмът действа разпускащо, така че след натоварен ден в работата, придърпай половинката си и му прошепни: „Всичко, което искам от теб, е да ме накараш да свърша.” Схващаш ли? Мъжете обичат да решават проблеми, затова го караш да се чувства като истински жребец, докато в същото време получаваш това, което искаш.

14. Релаксирано

Влезте заедно във вана, в която си изляла половината съдържание на някоя туба за вана, така че да стане цялата в пяна. Седни между краката му, с гръб към гърдите му. Той може да протегне ръка и да те гали там долу, докато ти (нежно) се търкаш в него. Със сигурност ще разлеете вода, но ти ще останеш спокойна, c’est la vie.

15. Търпеливо

Когато искаш да проточиш усещането (или пък, ако си падаш малко мазо), опитай секс тип почни-прекъсни. Ето как: Докарайте се един друг до ръба, след което спрете. Не се движете, не се търкайте един в друг поне 30 секунди. След което продължете и пак повторете прекъсването още два пъти. Отлагането на оргазма прави освобождаването след това супер мощно.

16. Уморено

Има нещо много чувствено в бавния, мързелив секс сутринта след като сте си легнали късно…. мммм. Поза лъжички е идеална, защото (1) ви позволява да останете мързеливо върху леглото (2) ръцете му са свободни да шарят по тялото ти, което означава още по-малко работа за теб, тъй като така или иначе ти се спи, и а сигурно те мъчи махмурлук. Обърни се на една страна и му помогни да влезе в теб.

17. Щедро

По-добре е да даваш, отколкото да получаваш, нали? „Да!” ще отговори всеки мъж, винаги. Когато си в даващото настроение, му кажи да легне по гръб и да се отпусне, след което му надени презерватив и почни да му правиш свирка. След няколко минути свали презерватива и продължи. Контрастът на превключването от презерватив към гола кожа ще направи усещането от устата и езикът много по-силно от обикновено.

18. Носталгично

Спомняш ли си колко вълнуващо беше да се целуваш с някого в гимназията? Припомни си това усещане. Вместо да се втурнете в секса, оставете си 10 пълни минути за целуване, опипване натискане (грозна дума, знаем, но именно търкането, което предизвиква, е много оргазмично за теб) – и това е. Виждаш ли, позволената еротика е много подценявана!

19. Амбициозно

Едновременни оргазми – не е лесно за постигане, но успете ли, о, каква слава! Следващият път, когато се чувстваш целеустеремена, опитайте поза 69 един до друг. Обърнете се на една страна, с лице един към друг. Тъй като не ви се налага да вдигате глава от възглавниците, ще ви удобно да се достигате на важните места.

20. Перверзно

Вечерите, когато си готова да развееш щурия си байрак, приеми различна самоличност. (Е, какво де? И Бионсе го прави като се прави на Саша Фиърс!) По-лесно е да влезеш в ролята, когато не изглеждаш като себе си, така че го посрещни на вратата с перука. Кажи му следното: „Жена ти ще работи до късно тази вечер. Аз съм нейната лоша близначка.” Неговата вечер току-що стана доста по-интересна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране