12.03.2015 | 19:38
30 години затвор за убийство на майка пред детето й
Коста Киров счупил врата на майката на детето си и излязъл да се разходи и да пийне с приятели

Състав на Софийски градски съд осъди на 30 години затвор 33-годишния Коста Киров, който на 12 октомври 2013 г. уби по особено жесток начин 25-годишната Деяна Тошкова.Убиецът живеел на семейни начала с жертвата.

Трагедията се разиграла малко след 16,00 часа в столичния квартал „Дружба“. По време на убийството е присъствало невръстното им дете Алекс, която тогава е на година и половина. Според обвинението Деяна е убита по особено мъчителен начин, като са и нанесени множество удари, а смъртта е настъпила вследствие на черепно–мозъчна и шийна травма. Киров се призна за виновен. Убиецът трябва да плати 100 000 лева обезщетение за неимуществени вреди на майката на жертвата Искра Тошкова, както и 400 000 лева на малолетната Алекс.

Преди да бъде убита, Деяна била непрекъснато тормозена и бита. Коста бил нервен и я карал да излиза с детето, когато той спи, за да не му пречи плача му. Майката покорно излизала и в най-големия студ, но после той се нахвърлял върху нея с думите – къде беше и беснеел от ревност. Накрая тя се върнала при родителите си. Във фаталния ден Коста й се обадил, че иска да види дъщеричката си, после се скарали в апартамента и той я премазал от бой.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране