02.09.2019 | 22:46
4 зодии, които ще имат вълшебен септември
Ето кои са те

Септември ще донесе много положителни емоции, приятни изненади и късмет на 4 зодиакални знака. Последните седмици на летния сезон ще са страхотни и вълнуващи за тях и те ще посрещнат есента, заредени с много енергия и добро настроение. началото на есента ще им се стори вълшебно – ще общуват с много приятели и ще имат успехи.

Ето и кои са късметлиите.

Телец

Този месец Телците ще са изключително доволни от себе си и от случващото се около тях. Те работиха здраво през лятото, постигнаха много успехи и тепърва ще берат още плодове от труда си. Ще бъдат зарадвани с много изненади, ще печелят награди, ще имат време за релакс и забавления. Сами ще си направят някои невероятни подаръци и ще се насладят на времето, което им остава за глезотии и грижа за себе си. Ще се чувстват благословени – сякаш всичко върви по вода и могат да се наслаждават на живота.

 

Близнаци

В началото на септември Близнаците ще се чувстват повече като интроверти, което е нетипично за тях. Но това няма да продължи дълго. В първите дни от месеца ще имат време за почивка, за хобитата си и за време, прекарано със семейството. Ще презаредят батериите, ще се вдъхновяват, ще спестят пари, ще пишат, ще се посветят на творчество. Така в средата и в края на месеца ще са заредени с много енергия и вдъхновение и след 20-и септември ще се отдадат на купони, романтични срещи и ще се забавляват с приятели.

Дева

Девите са звездите на месеца. Ще получават много покани за партита, постоянно ще се виждат с приятели и близки, ще прекарат последните дни на лятото и началото на есента много вълнуващо. Тези, които са родени през септември, ще имат незабравим празник, пише Teenproblem. За Девите започва и едно ново начало – ще имат повече енергия от обикновено, ще са по-смели, ще направят нещата, за които винаги са мечтали, но не им е стискало. Ще започнат да ценят повече себе си и ще са много привлекателни.

Везни

Тези зодии най-накрая ще започнат да се чувстват добре в кожата си, особено в средата на септември. В началото на месеца те ще са много спокойни, ще мечтаят постоянно, ще вярват, че могат да сбъднат желанията си. Но няма да казват на никого какво планират, тайно ще работят по мечтите си. Така ще опознаят по-добре себе си и ще са доволни. Може в края на месеца да са малко изморени, но ще си е струвало и ще са станали по-мъдри и силни. Може да се запознаят с нови и различни хора – не трябва да ги съдят, може впоследствие да им станат близки приятели.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране