22.04.2018 | 21:04
5000 души в НДК мощно освиркаха Цветан Цветанов
Публиката на концерта на Силви Вартан не пожела да изслуша приветствието му

С мощни освирквания от 4-хилядната публика, препълнила зала 1 на НДК в събота вечер заради концерта на Силви Вартан, бе посрещнат поздравителният адрес на Цветан Цветанов към звездата.

Председателят на ПГ на ГЕРБ опита да изпъкне, настоявайки от сцената да се прочете обръщението му към грандамата на френската музика, започващо с думите „Аз и моето семейство…“

Присъстващите обаче с присмех, дюдюкания и неодобрителни аплодисменти изразиха възмущението си от неадекватната парвенюшка изцепка на Цветан Цветанов. Нелепите му напъни да привлече вниманието към себе си предизвикаха недоумението на меломаните, дошли да се насладят на стилния спектакъл на световноизвестната певица с български произход.

2 коментара

  1. Боже каза:

    Сигурно пак президента Радев е виновен за освиркването, а?

  2. Угърчински каза:

    Цветанов,кухите ти инсинуации по адрес на Президента Радев,неистовата ти злост,те натикаха в ъгъла на невежеството и ненужността.Ти вече си вреден както за партията герб,така и за държавата като цяло.Явно,закуската на зелената поляна пред Белия дом,независимо че си бил далеч от Доналд Тръмп,още ти държи ситост.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране