23.03.2020 | 17:31
7 деца са с коронавирус в София
Заразените с Ковид-19 у нас са вече 201

7 деца в София и още четирима са новите заразени с коронавирус, съобщи шефът на Кризисния щаб. Така заразените с Ковид-19 у нас станаха общо 201.

Дали промяната на вкуса и обонянието са признаци на Ковид генералът обясни, че по-скоро симптомите са задух, болки в гърлото и в някои случаи диария.

Гръцкият вариант е допустим и за България. Доколкото съм запознат, там с бележка пред полицията трябва да установиш къде отиващ. Тук сме направили такъв вариант за отделните населени места, обясни Мутафчийски.

Сутринта ген. Мутафчийски съобщи, че болните с доказани положителни проби у нас са 190, стана ясно от ранния брифинг на Националния оперативен щаб.

Двама от пациентите със застрашаваща дихателна функция във ВМА вече са по-добре. В „Пирогов“ има двама интубирани, като единият от тях е вече в по-стабилно състояние.

Тежко обаче е състоянието на доктора от „Софиямед“ във Велико Търново. Той е с тежка клинична картина – с двойна пневмония и е настанен в болница.

По-рано днес стана ясно, че има заразен общински съветник с коронавирус. Оказа се, че това е съветникът от ГЕРБ Анна Стойкова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране