07.07.2015 | 11:00
9 знака, че той се интересува само от секс
Съобщения от типа "С какво си облечена сега" вместо "Как върви денят ти?" показват ясно намеренията
Няколко са знаците, които показват, че мъжът, с когото сте се запознали наскоро, иска само секс, но не и сериозна връзка, пише “Хъфингтън пост”.
Първият – той забелязва само как изглеждате. Мъжете, които искат връзка, биха ви направили комплименти за интелигентността, чувството за хумор или принципите. Тези, които искат само секс обаче, ще се съсредоточат само върху външния ви вид.Второ – разговорите винаги стават интимни. Независимо от това как започва диалогът, той винаги завършва по един и същи начин – с обсъждане на сексуални подробности.

Трето – SMS-ите и имейлите винаги са пиперливи. Съобщения от типа “С какво си облечена сега” вместо “Как върви денят ти?” показват ясно намеренията.

Четвърто – срещите ви винаги са на по пица или директно у вас. Мъжете, които се интересуват от личността ви, ще искат да ви покажат на света или да правите заедно нещо интересно извън дома. Останалите не виждат смисъл от подобни прелюдии.

Пето – идеята им за забавления е гледане на филм или слушане на музика. След като забележат, че срещата на по парче пица не е достатъчна, мъжете, които искат само секс, ще опитат да създадат илюзията, че вършите нещо заедно, като ви заведат на кино. Заинтригуваният от вас мъж обаче ще предложи различни занимания, за да види доколко си подхождате в различни ситуации.

Шесто – сърдят се, ако откажете секс. Джентълмените, стремящи се към връзка, няма да направят драма от това, че сте им отказала интимност.

Седмо – винаги отиват направо в спалнята. Сериозният мъж ще иска да поговорите или просто да прекарате време заедно. Мъжете, които искат само секс обаче, нямат нужда да слушат какво сте правили на работа.

Осмо – любовната игра винаги е кратка. Мъжът, който ви харесва, ще иска да достави удоволствие, както на вас, така и на себе си. Другият тип мъже обаче не виждат нужда да се грижат за вашия оргазъм.

Девето – никога не остава за през нощта. Това невинаги е удобно, разбира се, но мъжът, който иска само секс, ще си намира хиляди извинения: работа рано сутринта, планове с приятели или със семейството, но никога планове с вас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране