25.02.2021 | 10:37
Алена: ГЕРБ ще спечели изборите, но няма да състави правителство
Предизборната кампания е орисано да е агресивна, а от друга друга страна това няма да донесе успех на никоя партия

ГЕРБ ще спечели изборите на 4 април, но няма да може да състави правителство. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена.

„Датата на изборите ме изненада. От гледна точка на това, че е свързана с много четворки (четвърти ден, четвърти месец, с обща вибрация на съдбовния път 4), може да се каже, че това са трудности, породени от странични фактори, но тази 13-ка, която е свързващото звено, може да донесе успех на разумно действащите партии по време на предизборната кампания“, добави тя.

„Предизборната кампания е орисано да е агресивна, а от друга друга страна това няма да донесе успех на никоя партия. Кампанията преди вота трябва да е миличка, тиха, спокойна и с ясни послания към хората“, заяви Алена.

Партиите, които са в коалиция, рискуват заради разнобой да се провалят на 4 април, предупреди тя.

„Природата през март се разтваря за нов живот и е хубаво ние да направим същото. Неприятното е, че точно тогава е предизборната кампания. Много ми се иска всички партии, които ще участват във вота, да се отворят към светлината, да осъзнаят какви са целите и стремежите им“, заяви астрологът.

Според нея звездното небе винаги е подредено благоприятно, ако ние хората осъзнаваме навреме какво ни позволява или забранява.

„Ретроградният Меркурий приключи в ранните часове на 21 февруари. Няма да ни тормози до 30 май, когато отново движението му ще е ретроградно до 23 юни. Всъщност тормоз няма. Ретроградният Меркурий отправя предупреждения, но не е застанал пред нас като непробиваема стена. Планетата не хапе. Ние я хапем с упреци“, коментира нумерологът.

„Периодът до 30 май е в наша полза, да се стегнем и ако между нас има хора, които са си почивали по време на ретроградния Меркурий, ужасени, че могат да направят грешка, която да е необратима, сега е момента да са много дейни“, добави тя.

„През целият 21 век няма нито една огледална дата, но има атрактивни. Хората си ги избират заради красиво подреждане на числата. Когато се изчислява дата за сключване на брак, тя няма нищо общо с вибрацията, на която някой си е избрал да създаде семейство и с тази, избрана от роднините“, заяви Алена.

„Съботните сватби са разрешени след залез слънце (след 17:30 часа), докато всички други позволяват това да става по всяко време. Датата за сключване на брак се изчислява съобразно датите и звездните карти на бъдещото семейство“, каза още тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране