20.08.2019 | 12:36
Алена: София ще остане дясна, но ГЕРБ може да се разпадне заради СДС и „Гергьовден“
Според нея Слави Трифонов е направил две грешки, които му носят фалстарт, а „Обединените патриоти“ имат късмет, че Сидеров е аут от коалицията

София ще остане дясна след изборите тази есен. Не очаквам сътресения за столицата, а ако има такива, те ще са за другите градове, където ще има неочаквани кандидати. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ Светлана Тилкова – Алена.

Тя обаче предупреди, че ако ГЕРБ се коалира със СДС, може да се разпадне и причината за това е, че сините имали някакъв договор с „Гергьовден“, а това движение било орисано да носи провал на партиите, с които е в съюз.

„ГЕРБ се опита да създаде коалиция със СДС, което донесе на партията на Борисов едно, а може би две места по-малко в парламента на Европа. Причината затова е свързана с „Гергьовден“, с която сините имат някакъв договор. Когато това движение участва с други партии, те са или пред разпад, или изчезват, защото е създадено на дата с неблагоприятни аспекти“, обясни астрологът.

Според нея датата на старта на новия парламентарен сезон 4 септември не е добра заради положението на няколко ретроградни планети без Меркурий в различни домове на звездната карта. „Изисква се през целия парламентарен сезон непрекъснат анализ и осъзнаване на грешките. Има политически сили, които никога не правят това, но планетите го разпореждат“, коментира тя.

„Уран на 4 септември се намира в т.нар. дом на материалната стабилизация, което означава, че всички материални мераци ще бъдат стопирани заради изискването на планетата да се стремим към духовно и интелектуално израстване. Затова трябва много да се внимава когато се обсъждат законопроекти, да се влиза в някакви позволени рамки“, предупреди тя.

„Обединените патриоти са се родили като коалиция на 28 юли 2016 г. Това е ден на инатливо ново начало с обща вибрация, подвластна на мечтата им да оправят кармата на България, да поставят нещата в ред до степента, до която могат. На тази рождена дата няма нито една ретроградна планета. Това се случва много рядко, което означава, че патриотите могат да продължат да съществуват, което няма да е лесно“, заяви Алена.

„Излизането на Волен Сидеров от коалицията на 29 юли 2019 г. при ретрограден Меркурий и още четири планети в такава фаза от една страна е добре за коалицията, защото бяха повече периодите на разкол в него самия“, добави тя.

„На БСП не им е лесно, защото нещата опират не до ръководството, а до низовите организации, където броженията започнаха още в края на миналата година. Трябва да се овладеят първо те и после да се решават проблемите в партийната централа. Ще постигнат успех, ако Корнелия Нинова, която е в година на ново начало, престане да се инати и да върви срещу самата себе си“, изтъкна астрологът.

Трябва с такт, търпение и хармония Нинова да преодолява противоречията с опозиционните партии, добави тя.

Валери Симеонов също е в година на ново начало, уточни Алена, но не уточни дали съветите за червения лидер се отнасят и за съпредседателя на „Обединени патриоти“.

„Слави Трифонов направи две грешки до момента. Първо обяви финала на предаването си и идеята си да направи партия при ретрограден Меркурий и то няколко часа преди планетата да мине в своето директно движение. Това предвещава фалстарт. Втората му грешка е, че иска да обяви проекта на 15 септември, което отново означава, че ще има сътресения заради три планети, които не позволяват успех“, заяви астрологът.

„Юпитер, на която е подвластна 2019 година, наложи изискване да се внимава за всяка изречена дума. Една обида може да разпали война, да доведе до физическо насилие. Затова, ако засегнете по някакъв начин някого, веднага използвайте вълшебната думичка „извинявай“, каза още Алена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране