22.06.2019 | 0:01
Ани Цолова фалира!
Журналистка изкарва по 1000 лева на месец, след 10-те бона в „Нова телевизия”

Ани Цолова фалира! Журналистката прибира по едва 1000 лева на месец, което е трагедия на фона на предишната си заплата в „Нова телевизия”, където получаваше 10 бона. Новината дойде от коментар на бившия царист Камен Влахов за сайта vlastta.bg. Ето и пълния текст:

Бившата водеща на „Здравей, България“ гръмко промотира началото на новото си начинание – лектор по публична реч. Телевизионната звезда основа фирма „Говори, за да те видят“ и си направи сайт с програмите за обучение.

Според уебстраницата на новия си бизнес Ани предлага лекции за комуникационни умения, кризисен пиар, презентационни умения и успешно телевизионно интервю.

Цолова беше убедена, че бизнесът й ще има голям успех, защото е насочен в ниша, която не е чак толкова развита в България все още, а и защото е публично лице, хората я познават и биха й гласували доверие. Да, ама не…

Повече от шест месеца след началото на новото начинание Ани изпитва огромни затруднения, защото интересът към дейността й е почти нулев. Справка с търговския регистър показва, че за миналата година Цолова е декларирала нетни приходи в размер на 3000 лева.

Тази сума не се отнася за цялата 2018 г., а само за последните два-три месеца, но дори и за този период парите са изключително малко. Разделено на три, се пада, че Ани е изкарвала по 1000 лева на месец – десетки пъти по-малко от месечното й възнаграждение в „Нова“.

За бизнес неуспехите на Цолова говори и още един факт. Когато стартира дейност, бившата водеща обяви, че няма да работи сама, а с екип от психолози и рекламни специалисти. Беше ги поместила в сайта си. Сега на уебстраницата стои само и единствено нейната визитка, а от колегите й няма и следа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране