22.04.2019 | 10:12
Атанасов: Налице е диктатура на алчната посредственост
Несериозно е Борисов да говори за военен преврат
Имаме диктатура на алчната посредственост. Имаме пране на пари от тези, които купуват. Те плащат под масата, защото не искат да доказват произхода на средствата си. С оставки ли свършва всичко?! Така ген. Атанас Атанасов коментира в предаването „Тази сутрин” думите на премиера Борисов, че в страната има диктатура.

Заключението на министър-председателя Атанасов определи като смешно.  Проблемът не е в това кой каква собственост има, проблемът е в това, че няма институции действащи, които би трябвало да проверяват фактите, които се съобщават от политиците и други хора в техните декларации, добави той.

„Несериозно е Борисов да говори за военен преврат. Обезсилването на институциите и контролирането им от едно место не важи за президента, а за премиера. Борисов изважда от джоба си историята за дядо си, който уж бил Николапетковист, но тогава не е имало БЗНС”, посочва ген. Атанасов.

Прокуратурата не работи, а се държи като част от изпълнителната власт. Главният прокурор пък се държи като вицепремиер. Не може той всяка седмица да обсъжда с премиера оперативни теми.

За своето имущество ген. Атанасов обясни: „Моят апартамент е от 98 квадрата с терасата и съм взел 100 000 евро от банка, за да платя този апартамент”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране