17.12.2018 | 16:43
Австрийски граф изби семейството си, заради наследство
Случаен минувач чул изстрелите и извикал полиция
Идилично градче в Австрия бе разтресено от жестоко убийство в местна благородническа фамилия.Австрийският граф Тоно Гьос решил да извърши ужасяващо убийство и собственоръчно застрелял с пушка баща си Улрих Гьос (92), втората му съпруга Маргарита Касис Фараоне Гьос (87) и брат си Ернст Гьос (52), пише германският вестник Bild.

54-ят наследник на благородническата фамилия е извършил престъплението от алчност — искал да запази наследството за себе си. Пред полицията той признал, че не смятал да дели огромния имот, който е собственост на семейството му от години.

Тоно Гьос взел своята ловна пушка и застрелял всички. Дошлите на място разследващи разказват, че заподозреният обикалял от стая, в стая, избивайки семейството си.

Случаен минувач чул изстрелите в замъка Бокфлис и извикал полиция. Зад високите стени на замъка униформените намерили трите тела.При ареста графът направил пълни самопризнания, но заявил, че не съжалява за жестоките убийства, които извършил в пристъп на гняв.

В своите самопризнания, Тоно Гьос отделя цели две страници, за да опише колко много е страдал — физически и психически — от отношението и методите на възпитание на неговия баща.

По думите на неговия адвокат, Тоно Гьос дълги години живеел в сянката на своя доминиращ баща, който го потискал и малтретирал и това натрупало много омраза и ненавист в сърцето на заподозрения.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране