05.03.2015 | 11:19
Бъчварова – вътрешен министър!
Премиерът иска оставката на главния секретар на МВР и на шефа на ДАНС

Ще предложа вицепремиера Румяна Бъчварова за вътрешен министър. Утре ще дойда в парламента и ще искам оставките на Писанчев и Лазаров, заяви премиерът в НС. „Ще предложа за министър човек, който ще гарантира спокойствието. Ще положа огромни усилия милиционерски номера да не минават повече. Дано колегите от БСП, ДПС и „Атака” да ме разберат правилно”, заяви Бойко Борисов от парламентарната трибуна.

Той се закани утре да иска оставките на шефа на ДАНС Владимир Писанчев и на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. „Моля тези ,които са се подписали под споразумение, да бъдат в зала, за да не се налага тези колеги да ни подкрепят”, заяви премиерът по повод ДПС.

Това е нестабилността на правителството, коментира още той.  Борисов добави, че е принуден от начина, по който всичко се случило, визирайки внезапната оставка на вътрешния министър Веселин Вучков, да постъпи по този начин.

1 коментар

  1. Тичев каза:

    Най големият виц на деня.Помислете още веднаж г-н Борисов,да не стане както при предното ви управление,за три години сменихте четири министри на здравеопазването.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране