14.08.2015 | 18:44
“Бай Любен” извади “кавала” на плажа в Кавала, шашна почиващите
72-годишният нашенец оголи интимни атрибути пред почиващите

72-годишен неврокопчанин изуми туристите на плажа в Кавала, показвайки неволно пред тях мъжките си атрибути. Дядото уж бил щракнат заспал и в неприлична поза, докато се пече на шезлонга под жарките слънчеви лъчи от читател на в. „Вяра”.

Очевидецът на гледката информира, че мъжът живее в село близо до Гоце Делчев, той бил включен в групата на местна туристическа агенция от града за плаж на Бяло море през уикенда. Истината обаче се оказа друга.Бай Любен, както всички го наричат, освен всичко друго бил и страхотен шегаджия, по време на целия път от Гоце Делчев до Кавала забавлявал всички с вицовете, които разказвал. Сам разкрил, че много обича морето и на младини мечтаел да стане моряк и да плава с кораби по необятната морска шир. След като обаче не успял да реализира мечтата си, тъй като семейството нямало пари, дядо Любен станал военен.

Дълги години служил в армията, чинът, с който се пенсионирал от там, е лейтенант. Въпреки това обаче мечтата му да плажува и да плува в морето останала в него за цял живот. И до днес, вместо да копае доматите в градината си, дядо Любен обожава да се припича като гущер на слънце и от време на време сладко – сладко да подремва на плажа.

Справка в Google обаче показва, че скандалното фото на “Бай Любен” е взето от интернет, от сайта empresasdesucessos.com. Снимката я има и в други сайтове, в които са качени моменти с плажни гафове. Очевидно лятната немощ и липсата на стойностни новини са изкушили колегите да съчинят “по картинка” иначе интересната история за достойнството на “Бай Любен”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране